La deg inspirere av kjendisens elegante selskapskjoler

Uncategorized

Kjendiser vet hvordan de skal gjøre en entré enten det er på filmpremier, gallaer eller prisutdelinger. Glitrende kjoler, perfekt sminke og det rette tilbehøret, stort sett satt sammen av eksperter og spesielt designet for den kjendisen. Dette koster mer penger enn folk flest kan stille opp med.

Selv om vi ikke kan få akkurat stilen til Jennifer Lawrence, Selena Gomez, Tone Damli eller Jenny Skavlan, kan vi la oss inspirere av dem. De viser oss mulighetene, så kan vi velge de elementene vi liker best av alt. Her er noen stil ikoner som du kan bli inspirert av.

Jennifer Lawrence

Hun har gjort suksess i flere forskjellige filmer etter hun slo igjennom. Hun er ofte å se på den røde løper og går gjerne for en elegant og klassisk stil. Dyp utringing, gjerne v-hals og en kjole som faller perfekt. Her er det ikke mye ekstra. Hun velger gjerne også forholdvis nøytrale farger som passer perfekt til hudtonen.

America Ferrera

Denne amerikanske skuespilleren har herlige former og vet å kle dem. Hun velger gjerne en vakker v-hals og kombinerer den med selskapskjoler som fremhever formene. Et markant liv er viktig og gjerne med folder som trekker oppmerksomheten mot livet. Et bra nettsted for selskapskjoler, slik som JJ’s House, har flere modeller som elsker former.

Selma Blair

Denne herlige skuespillerinnen har MS, en sykdom som påvirker hele kroppen. Hun har alltid kledd seg elegant, med fokus luftig material. Basert på hennes opptreden på Vanity Fair Oscar Party 2019 har hun funnet igjen stilen sin etter å ha vært mye borte fra rampelyset grunnet sykdom. Hun er et perfekt eksempel på at du behøver ikke la sykdom hindre stilen din. Krykken passer perfekt til hennes selskapskjole på den røde løperen.

Paris Jackson

Denne stjernen kombinerer sexy og elegant. Hun har gjerne en høy splitt som viser frem de lange, elegante beina. Den smale midjen forsterkes gjerne av et korsett eller stramt liv. En myk utringing og den perfekte frisyren gjør stilen komplett.

Helen Mirren

Denne damen synes grått hår passer med alt. Hun velger gjerne sterke farger som fremhever hennes personlighet og lar henne skinne i ethvert selskap. Hun viser tydelig at alder ikke betyr noe når man har stil!

Fan Bingbing

Denne stjernen glitrer, på alle måter. Hun er petit, men velger gjerne voluminøse selskapskjoler. Volumet er alltid lagt til et punkt, enten det er et stort skjørt eller overdådig lange ermer eller noe annet om skiller seg ut.

De norske kjendisene

De norske kjendisene har valgt sin egen vei. Her er det særpreget som teller. Ofte er det mye mønster og spennende material kombinasjoner. Det er også mye variasjon blant de norske kjendisene, her tilpasser man stilen etter hvor den skal brukes.

Hvor skal du bruke selskapskjolen?

Selskapskjoler brukes gjerne i formelle selskap, premierer, bryllup eller lignende. Dette er det viktig å huske. I et bryllup må bruden være midtpunktet, mens på en premiere står du friere til å velge din egen stil. Uansett hva som er din stil, finnes den perfekte kjolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *